Velkommen

Mit navn er Sisse Fenja Hassø. Jeg er 26 år og gift med Daniel. Sammen er vi forældre til pseudotvillingerne Oscar Tristan og Ellie Mynthe Menja, der er født med 14 måneders mellemrum. Vi er bosat lidt uden for byen, i et lille rødt hus, med en stor have og en masse skønne landlige omgivelser.

Indtil videre går jeg hjemme på barsel med begge børn. Jeg er uddannet sygeplejerske, og når jeg ikke er på barsel, så arbejder jeg som operationssygeplejerske.

Jeg blogger primært om mit liv og hverdag som mor – og alt det indebærer. Fx om emner som graviditet, fødsler, amning, søvnunderskud, parhold og de opture og nedture man naturligt oplever i hverdagen. Min blog er derfor meget personlig og ærlig – og jeg viser gerne de rå og ucensurede sider af mig selv. Jeg skriver gerne om tabubelagte emner, såsom sexlivet efter fødslen (eller mangel på samme), den komplicerede graviditet samt synet på efterfødselskroppen.

Jeg håber at I vil læse med! I er absolut mere end velkomne til, at kommentere og stille spørgsmål, som jeg vil besvare efter bedste evne.

profilbilledeimage

image