Ulykken der tog vores bil

Misdannelsesscanning 19+5

I dag var jeg endelig til den længe ventede misdannelsesscanning – eller rettere, ventede! Tiden er nemlig simpelthen mere eller mindre løbet vildt afsted, og jeg er allerede halvvejs om et par dage. Det er så absurd surrealistisk at vi snart er forældre til hele tre små børn.

Jeg vågnede i morges, og var både forventningsfuld og nervøs. Grundet startproblemerne, i form af blødning og smerter, så var jeg faktisk bekymret for om der kunne være noget galt. Jeg var derudover spændt på om han mon stadig var en dreng – hvem ved? Der er før sket fejl jo.

Hende der scannede mig (og lillebror) var enormt imødekommende og kompetent. Hun forklarede i et behageligt toneleje hvad hun gjorde og hvorfor. Alt så fint ud, og det var en rigtig dejlig oplevelse. Jeg er aldrig blevet dårligt behandlet af “scanningspersonalet” (jordemødre, sygeplejersker, sonografer m.m.) fra ambulatoriet for gravide, tværtimod(!), men hende her var som skabt til at scanne gravide! Efterfølgende sagde jeg tak for den gode oplevelse, og fortalte hvor gennemført det havde været – fordi som jeg også sagde “jeg har jo prøvet det et par gange, så jeg må være erfaren”. Selvom det er hendes job, så synes jeg godt man kan anerkende en god behandling og oplevelse, især når det ofte er personalet på gulvet, der får kritikken for eventuelle fejl og mangler i systemet – som de tit og ofte ikke kan gøre noget som helst ved. Jeg ved selv hvor fantastisk det er at vide, at patienterne har haft en god og tryg oplevelse.

Udover at lillebror på ca. 330 gram havde det skønt, så var min moderkage desuden placeret langt væk fra fødselskanalen, så en vaginal fødsel er igen en mulighed, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg vil gerne føde vaginalt, når nu det har fungeret så godt de andre to gange. Jeg glæder mig allerede til fødslen, og til at møde ham for første gang. Jeg er så spændt på hvad han er for en lille fyr. Indtil ved jeg bare at han (stadig!) tydeligvis er en dreng, og åbenbart har fine lange ben – præcis ligesom farmand.

Indtil videre er han her:

image

Tak fordi I gad læse med.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulykken der tog vores bil