Når andre stjæler billeder af mine børn - om ophavsret!

Hverdagsfortællinger #1

En hverdagsfortælling 

I morges sov ungerne og jeg relativt længe – jeg tror klokken nåede at blive 08.00 inden vi vågnede. Daniel stod tidligt op i morges – af uvisse årsager. Da jeg vågnede følte jeg mig ret rædbrækket. Jeg har sovet ovenpå et håndklædet (lagt dobbelt), fordi jeg var så idiotisk at spilde min cola i sengen, sent i går aftes. Vi sprang ud af sengen, fik ungerne fodret af, soigneret og puttet i tøjet, og kørte herefter ud for at ordne et par ærinder. Vi var forbi Mcdonalds hele to gange – dog kun for kaffens skyld. Første gang fik jeg spildt kaffen i skridtet, og fik i samme ombæring opdaget at de (igen igen igen) havde givet mig en forkert, og derfor kørte vi ud for at bytte lortet. Ja, det bliver en principsag når det er sket tre gange (mindst). Jeg fik dog lige skiftet bukser på vejen, eftersom jeg havde kaffe i skødet. Kop nummer to fik jeg fandeme også spildt i skridtet på vejen væk fra Mcdonalds – jeg lærer åbenbart ikke af mine fejl, og så er jeg ret fumlefingret.

Da vi kom hjem igen valgte vi at begive os ud i haven, lige efter jeg havde skiftet bukser for anden gang. Vi fik ordnet en hel del i haven sidste år, men derfor bærer den desværre stadig præg af, at de tidligere lejere forsømte den noget så nederdrægtigt. I dag fik den dog en ordentlig røvfuld – der blev både hakket ukrudt, og buskene og roserne blev soigneret godt og grundigt. Bedene fik ligeledes en omgang med riven, og fuglene fik nye forsyninger af fuglefrø. Det er tydeligt at fuglene engang blev fodret, så det har jeg videreført. Vi har ingen katte, så de små tykke fugle kan spise trygt i vores have. Den eneste eventuelle trussel er hundene, og de jagter ikke de små fugle, heldigvis. Oscar kan endnu ikke fange dem, haha.

Alt imens at Oscar løb rundt i haven, og legede havemand med både kost og rive, sov hans lillesøster til middag i sin vogn. Efter noget tids vild leg måtte Oscar dog kapitulere, og jeg gik derfor en lille tur med dem begge i søskendevognen. Oscar elsker at kigge på biler, og der er heldigvis en god trafiksikker sti vi kan gå på, så Oscar kan få kigget på firhjulede køretøjer.

Da vi endelig fik bevæget os indendøre, og efter vi fik spist lidt frokost, fortsatte legen inde i stuen. Hele den ene stue fungerer nærmest som ungernes legerum. Heldigvis befinder størstedelen af mine planter sig også inde i stuen, eftersom det er det eneste sted de er i sikkerhed (tak Oscar), så derfor fik jeg også kortvarigt dyrket min grønne hobby indendørs. For et par dage siden fik jeg delt min potte med efterhånden fyrre pilea’er, der levede en meget tæt og snæver tilværelse, i flere små potter. Det jeg fejlagtigt troede bare var én pilea, viste sig at være en masse nye små skud, som nu har fået ny bolig. Nu har jeg til gengæld en masse nye pilea’er!

Ungerne fik leget på livet løs med både DUPLO, legekøkken og Lamaze – endda også sammen, så godt de nu kan lege sammen, og efterfølgende gik Ellie totalt omkuld. Der er ingen som Oscar der kan køre Ellie helt træt og mæt af indtryk. Heldigvis på den gode måde. Efter aftensmaden gik begge unger (igen) omkuld, hvilket er helt fantastisk, at de er begyndt at køre nogenlunde samme rytme allerede. Det giver en frihed til at nå en masse praktisk om aftenen, så tiden med ungerne ikke går med det. Derudover er der også rum til voksentid – enten sammen eller hver for sig.

Dagen har været stille og rolig – dog med en masse fysisk udfoldelse i haven. Begge unger elsker virkelig den friske luft, og det gør jeg virkelig også.

Jeg håber ligeledes at jeres dag har været fantastisk. Hvad har I lavet?

Stemningsbilleder fra i dag

image

imageimageimage

imageimage

imageimage

imageimage

imageimage

Følg selve bloggen på FacebookInstagram & Bloglovin’!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre stjæler billeder af mine børn - om ophavsret!