Har vi for mange rettigheder? Om sterilisation som 18-årig

Årsagen til kvalmen, opkastningerne, madleden og dertilhørende manglende aktivitet

Som flere af jer måske har opdaget, så har bloggen (og Instagram) stået stille, hvilket egentlig ikke er så underligt. Jeg har nemlig været ramt af lidt kvalme, opkastninger og madlede. Derudover har mit immunforsvar ikke været så enormt godt, så jeg har været ramt af diverse sygdomme, og derfor har jeg haft mit fokus hos min familie. Al min energi og opmærksomhed er gået til dem, som på ingen måde har lidt overlast, skal det lige siges. Jeg har sagtens(!) kunne fungere, men lysten og overskuddet til de sociale medier har været ikke-eksisterende.

Men hvorfor filan har jeg idet hele taget været skidt? Fordi jeg er gravid. Nej, det er virkelig ikke en joke. Vi venter vores tredje barn, og jeg har termin i slut oktober.

Jeg er dog på banen igen nu, altså her på bloggen, og glæder meget til at fortælle lidt nærmere om min graviditet. Jeg havde overvejet at holde det hemmeligt i længere tid, men det er nu en hemmelighed der er lidt svær at holde på, især når ens bedre halvdel meget gerne vil råbe det højt.

Så her er årsagen til tavsheden:

image

Tak fordi I ville læse med.

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har vi for mange rettigheder? Om sterilisation som 18-årig