Hvornår er det okay at få passet sit barn?

Otte hurtige om i dag #10

Otte “ligegyldigheder” om i dag

I dag

 … blev jeg vækket ret tidligt. Ikke af to larmende børn, men af en hundehvalp, der mente vi skulle lege. Så Hector og jeg var tidligt oppe, alt imens ungerne snorkboblede videre. #livetsomhundeejer #gånuvækhund

… har alle til gengæld sovet igennem! Både Oscar, Ellie og Hector. Vi har absolut INGEN opvågninger haft – og det har været fantastisk. Ej, jinxer jeg det totalt nu? 

… ødelagde jeg vores højelskede stavblender, fordi jeg mente, at vi skulle have hjemmelavet humus til morgenmad. Ikke nok med at stavblenderen gik i stykker, så måtte jeg kassere hele portionen af humus, fordi der var drysset stykker af plastic ned i skålen. #pisoglort

… købte jeg en ny stavblender, fordi jeg er så absurd afhængig af humus.

… tog Oscar en vatpind og ville rense sit eget øre. Jeg er dybt chokeret over hvor meget, og hvor hurtigt, han udvikler sig lige pt. Han lærer nærmest nye ting hver eneste dag. Dog assisterede jeg ham i rensning af øregangen, eftersom jeg var hysterisk bange for, at han skulle prikke hul i noget vitalt.

… havde vi besøg af momse – hvilket altid er til stor glæde for ungerne. Til gengæld var uforstyrrede toiletbesøg, rigeligt med kaffe OG sladder pludselig en mulighed for mig også. Det er umiddelbart det man kalder en win-win-situation.

… fik min blog nyt design! Yay! Der er ligeledes noget helt nyt ved min blog – måske I kan gætte det?

… fylder Ellie 6 måneder – eller, det burde hun den 31 februar, men det tillader februar ikke. Så derfor fejrer vi hendes 6 måneders “fødselsdag” i dag! Tænk at det er 6 måneder siden, at jeg tænkte “shit – gør jeg VIRKELIG det her igen?” – tiden er går alt for stærkt! Læs evt om Ellies vej til verden lige her!

image

Hvad har I oplevet i dag? Tak fordi I læste med.

Følg selve bloggen på FacebookInstagram & Bloglovin’!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår er det okay at få passet sit barn?