Stilhed før stormen

“Jeg magter det ikke mere! Stop nu.”

Følgende er skrevet med et smil på læben og en del ironi – jeg er hverken SÅ bitter og s… sur som jeg lyder. Bare rolig. Jeg vil endda ligefrem påstå at det meste er ment som en joke. Måske. 

11857568_10152896304321626_1091574862_n

MEN – der er bare visse sætninger jeg efterhånden ikke GIDER høre mere. Som i virkelig. Stop med at sige det. Omgående! Her er der et par af de efterhånden ret slidte sætninger, og de tanker jeg efterfølgende har tænkt i mit stille sind. Lidt overspillet måske, bevares, men det har da om ikke andet underholdningsværdi!

“Hun kommer jo når hun kommer…” – NO S… SHERLOCK! Den havde jeg ikke lige regnet ud.

“Puha, det ser tungt ud” – Det er det overhovedet ikke. Nej nej, jeg er ikke ironisk. Kun lidt. Måske.

“Er det ikke slemt her i varmen?” – Nej.

“Nyd nu at du kan sove om natten, når babyen først er født så…” – Stooooop! ER DET EN JOKE? Der er ingen højgravide der kan sove godt om natten. Babyen afklemmer alle vitale organer og større blodkar, det er tortur at ligge vandret, virkelig tortur! Nej, søvnen bliver ikke lettere med en baby til, jeg er ikke helt grøn faktisk, men idet mindste kan jeg ligge ned, uden følelsen af at blive kvalt i søvne.

“Det er jo det hele værd…” – Hvornår har jeg sagt det ikke er det hele værd? Det er ABSOLUT det hele værd og jeg er IKKE utaknemmelig. Kunne du dog lige overskue at høre på mit brok bare i 5 minutter? Det hjælper faktisk at sætte ord på det. Det er SÅ befriende at komme “ud med det”, selvom det selvfølgelig ikke kun skal være brok med brok på, det gider ingen høre på. Selvfølgelig.

“Nu må hun da snart komme…” – Stop. Dig. Selv.

Jeg er til gengæld ikke træt af at høre, at jeg ser godt ud til trods for jeg er højgravid, eller at jeg er sej fordi jeg snart er mor til pseudotvillinger. Det varmer altid dybt inde i kernen – og tak for det!

Kan I genkende det? Bare lidt?

Tak fordi I læste med.

11420030_10152770207371626_25602320_n

Følg Fenjadora.dk på Bloglovin’Instagram og på Facebook!

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilhed før stormen