Oscars 1 års fødselsdag

Vores sommer – hævede fødder, ingen udenlandsrejse og svedige babyer

“Ferieplaner”, endagsture, havearbejde(slavearbejde!), jordbær i tonsvis, svedige babyer og endnu en sommer som højgravid.

11717002_10152823505401626_560859975_n

Igen i år skal vi ikke ud på en lækker storbyferie, eller på solskinsrejse til etellerandet eksotisk feriested, desværre. Sådan er det når man vælger at være gravid to somre træk. Til gengæld skal vi nyde varmen herhjemme i Danmark og temperaturen har da dæleme også været høj nok! Selvom det er mig der har en baby placeret i maven (og oftest en på armen også!), så er det faktisk Daniel og Oscar der lider mest under varmen. Daniels arbejde foregår udendørs det meste af tiden, og det er da virkelig rart, men også hårdt i denne varme! Oscar har indtil videre kun været lidt sværere at putte, ellers håndterer han varmen rigtig flot – det lufter også dejligt herude på landet og vores bil har det ondeste klimaanlæg. Bilen kan blive så afkølet, at selv isbjørnene tisser i bukserne for at holde varmen. Derudover ELSKER barnet også at lege med vand, så helt galt kan det forhåbentlig ikke gå, håber jeg.

11719832_10152823505426626_691189635_n

Selvom vi ikke skal prøve kræfter med udlandet lige i år, så har vi dog planer om at kaste os ud i nogle endagsture, til bla. Zoologisk have og/eller Knuthenborg Safari Park. Derudover skal vi selvfølgelig også på tonsvis af skovture og slappe af på stranden. Oscar griner vildt og hysterisk, hver gang han får øje på et dyrt af hvilken som helst art, og derfor vil det være oplagt at tage i f. eks. Zoologisk have.

I år er vi også så priviligerede at vi har en have. Vores helt egen have endda, og ikke en vi skal dele med eventuelle naboer. Sidste år var vi mere eller mindre gidsler i vores 2-værelses, fordi vi ikke kunne fordrage vores naboer, ærligt talt. Vi skal derfor i år NYDE at kunne være i haven, og Daniel har også uendeligt mange udendørsprojekter, så vi (han) har nok at tage sig til. Jeg har planer om at slappe relativt meget af, spise enorme mængder jordbær og drikke flere liter danskvand i solen. Jeg er ret spændt på hvordan sommeren kommer til at forløbe i forhold til min tykke gravide krop. Jeg er især “spændt” på eventuelle væskeophobninger. Sidste lørdag fik jeg en forsmag på, hvordan væske i både hænder og fødder føles, og det er ikke umiddelbart noget jeg kan anbefale. Det var heldigvis væk dagen efter, og jeg håber det var varmen der var et rø…. og på den måde var skyld i denne FORBIGÅENDE væskeophobning. Jeg nåede aldrig at få ekstreme væskeophobninger i sidste graviditet, til trods for jeg havde termin i start juli. Jeg håber måske lidt naivt at jeg kan undgå det igen i denne graviditet.

Udover familieudflugter og ren dovenskab, så skal vi nok også bruge en dag eller to på at købe, vaske og sortere det sidste til lillesøster E. Jeg tager det dog ret roligt på nuværende tidspunkt – jeg er kun i uge 32+0 i dag. Det er kun min omgangskreds der “stresser” lidt på mine vegne indtil videre. Vejret og min lille familie skal virkelig nydes – især inden vores familie bliver større, og nætterne igen bliver fyldt med amning, bleskift og manglende søvn. Jeg håber ikke at temperaturen bliver for voldsom i slut august – sidste år gled Oscar nærmest af brystet, og var desuden dybt ulykkelig, fordi vi begge to svedte som sindssyge. Heldigvis skal hverken Oscar eller lille E’ være gidsler i en lille s… lejlighed – halleluja for at bo i hus med dertilhørende have!

11717133_10152823505411626_1489432613_n

Tak fordi I svedte, øh, læste med. Jeg håber I nyder sommeren og det gode vejr. Jeg forudser at der vil være lidt længere mellem mine blogindlæg her i sommerferien, det håber og tror jeg I forstår. God sommer til jer alle! Må den være fuld af gode oplevelser, rød sodavand, sodavandsis, grillaftener og hyggelige strandture.

11420030_10152770207371626_25602320_n

Følg Fenjadora.dk på Bloglovin’  og på Facebook!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 1 års fødselsdag